Jos aiot hakea konkurssiin, monien maiden lait ympäri maailmaa antavat sinun tehdä sen itse, jos haluat. Itse asiassa monet ihmiset haluavat hakeutua konkurssiin ilman konkurssilakijaisten apua, koska sen ajatellaan olevan paljon halvempaa. On kuitenkin monia mahdollisia syitä, miksi asianajajan palkkaaminen on parasta sinulle, kun harkitset konkurssihakemusta, joista eräitä kiinnostavimpia ovat:

Se auttaa pääsemään eroon prosessin monimutkaisuudesta

Konkurssiin hakemista koskevat lait ovat hyvin monimutkaisia ​​useimmissa osissa maailmaa. Tämä tarkoittaa, että jos haluat navigoida tässä maailmassa, jos sinulla ei ole oikeaa kokemusta, saatat todennäköisesti päätyä tekemään lukuisia virheitä matkan varrella. Joitakin tämän seurauksia ovat se, että hakemusta ei hyväksytä tai se ei suojaa sinua niin paljon kuin haluat.

Voit tehdä ajoituksen paremmin

Joissakin tapauksissa konkurssihakemuksen ajoitus on erittäin tärkeää. Jos esimerkiksi haet sitä ennenaikaisesti ja keräät sitten valtavan velan, et ehkä ole suojattu veloilta juuri jättämäsi konkurssin takia. Kun otat asian asianajajan puoleen, he todennäköisesti neuvovat sinua asianmukaisesti, kuinka toimia, jotta voit vähentää tämän tapahtumisen mahdollisuuksia sinulle.

He voivat auttaa sinua tutkimaan muita mahdollisuuksia

Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia, konkurssihakemuksen jättäminen on vain yksi monista asioista, joiden avulla voit yrittää ratkaista ne. Kun työskentelet laadukkaan asianajajan kanssa, he voivat auttaa löytämään muita tapoja tehdä se siten, että sillä on mahdollisimman vähän negatiivista vaikutusta sinuun. Pohjimmiltaan sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää paras ratkaisu.