Kun olet kiinnostunut aprenda engleistä, yksi parhaista asioista, mitä voit tehdä, on uppoutua kieleen oppiaksesi siitä lisää. Tämän tekeminen antaa sinulle paljon paremman käsityksen joistakin vivahteista, jotka sinun on oltava tietoinen, ja auttaa sinua puhumaan sen paremmin. Yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on olla vuorovaikutuksessa muiden kieltä opiskelevien ihmisten kanssa. Joitakin tapoja tehdä tämä ovat:

Osallistuminen järjestettäviin oppimistoimintoihin

Useimmat englantia opettavat koulut järjestävät aktiviteetteja, kuten symposiumeja, joissa opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa. Jotkut jopa järjestävät toimintaa, kuten näytelmiä. Tällaisiin aktiviteetteihin osallistuminen on sinulle hyvä idea, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden oppia kieltä helpommin.

Verkkoresurssien käyttö

Voit myös olla verkossa vuorovaikutuksessa muiden englantia yrittävien ihmisten kanssa, jotta voit hyötyä toisistamme. Erittäin hyvä esimerkki tästä on, kun vierailet ilmoitustaululla, jossa yleensä käyvät ulkomaalaiset, jotka yrittävät oppia englantia. Tämä ei ehkä kuulosta paljolta, mutta se on usein hauska tapa oppia.

Perheen ja ystävien avun pyytäminen

Jos sinulla on perhettä ja ystäviä, jotka puhuvat hyvin englantia, heiltä oppiminen olisi myös hyvä idea. Voit esimerkiksi pyytää heitä puhumaan sinulle englanniksi suurimman osan ajasta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tottua kieleen ja saa sinut hallitsemaan sen puhumisen yksityiskohdat hyvin.
Käyttämällä joitain yllä olevista strategioista et vain helpota englannin oppimista, vaan käytät myös paljon vähemmän aikaa siihen.