Kanadan työmarkkinat ovat monimutkaiset. Mutta on useita asioita, jotka voivat tehdä työnhakuyrityksestäsi sujuvan purjeen. Yksi näistä asioista on tietysti tietää milloin, mistä ja miten etsiä unelmatyötäsi. Seuraavat vinkit auttavat sinua viihtymään Kanadassa.

Tee kotitehtäväsi

Kartoita vain urapolkusi. Toisin sanoen, laadi suunnitelma ja käytä aikaa kehittääksesi olemassa olevia pätevyyksiäsi. Tämä ei johdu muusta syystä kuin siitä, että useimmat kanadalaiset työnantajat etsivät ammattilaisia ​​erilaisista taustoista.

Kanadan valtakirjat ovat tärkeitä

Jotkut työnantajat vaativat maahanmuuttajahakijoita ensin läpäisemään tietyt pätevyysvaatimukset. Tämän ei pitäisi pelotella sinua, koska se tarkoittaa vain yhden tai kahden pätevyyskokeen suorittamista. Loppujen lopuksi testit lisäävät uskottavuutta työnantajasi silmissä. Lisäksi kokeiden jälkeen ansaitsemasi todistukset auttavat sinua navigoimaan työmarkkinoilla paljon.

Harkitse mentorointiohjelmia

Otetaan esimerkiksi Toronton alueen maahanmuuttajien työllisyysneuvosto. Se työskentelee yritysten ja yhteisön kumppaneiden kanssa monenlaisissa mentorointiohjelmissa auttaakseen maahanmuuttajia asettumaan asettumaan helposti. TRIEC varmistaa myös, että maahanmuuttajat voivat helposti saada työnhakutukea sekä ammatillisia kontakteja. Liity tällaisiin jäsenohjelmiin mahdollisimman pian. Mistä muualta saat lisätietoja nykyisestä Kanadan teollisuuden suuntauksista ja maahanmuuttajien työpaikoista Kanadassa?

Älä pelkää kylmäpuhelua

Kanada on maa, joka on täynnä mahdollisuuksia ihmisille kaikilta elämänaloilta. Joskus ei tarvitse muuta kuin kysyä. Laadi tämä mielessä unelmaluettelo mahdollisista kanadalaisista työnantajistasi ja soita heille ja lähetä sähköpostia. Saatat saada muutaman katumuskirjeen, mutta sen ei pitäisi horjuttaa toiveitasi. Lopulta saat yhden tai kaksi haastatteluaikaa.